Maes heeft een duidelijke voorkeur bij Anderlecht – Club: “Zou graag hebben dat zij winnen”

Peter Maes heeft een duidelijke voorkeur bij Anderlecht - Club Zou graag hebben dat zij winnen

17 april 2016 02:30 - KRC Genk is na Nieuwjaar aan een sterke reeks bezig en doet het ook in de Play-Offs niet onaardig. Door de flater van doelman Marco Bizot werd er op de openingsspeeldag met het kleinste verschil verloren in het Astridpark, maar daarna pakten de Limburgers twee driepunters tegen KV Oostende (4-0) en Zulte Waregem (1-2). Daardoor heeft Genk nog altijd uitzicht op Europees voetbal.

Peter Maes en de zijnen hebben 4 punten achterstand op AA Gent en mogen – mits Anderlecht morgen verliest tegen Club Brugge – ook nog dromen van de tweede plaats. “Of ik daarom hoop dat Anderlecht zondag verliest? Neen, ik zou graag hebben dat zij winnen”, vertelt de coach van Racing Genk.

“Waarom? Dat zou gewoon goed zijn voor de Play-Offs. Als de punten dicht bij elkaar blijven, dan gaat iedereen tegen iedereen keihard strijden. Dat is alleen maar in ons voordeel”, besluit Maes in Stadion. Eerder voorspelde de 51-jarige trainer ook al dat Club Brugge niet in de top 3 zou eindigen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.