Mannaert stelt Brugse fans gerust: “Daar het verschil maken”

Mannaert stelt Brugse fans gerust: "Daar het verschil maken"

21 april 2016 14:55 - Bij de aanhang van Club Brugge is de 0 op 6 tegen Anderlecht (1-0) en KRC Genk (4-2) hard aangekomen. Algemeen manager Vincent Mannaert ziet echter geen reden tot paniek en stelt de fans gerust. 

“We willen nog steeds twintig op dertig halen om kampioen te spelen”, vertelt onze CEO aan Het Nieuwsblad. “In ons plan zijn zes winstmatchen, twee gelijke spelen en twee verliesbeurten ingerekend. Die nederlagen hebben we nu gehad. Toch zijn we nog nergens weggespeeld.”

Hoe dan ook zal Club zaterdag moeten aanknopen met een driepunter tegen Zulte Waregem. “Dan kunnen we de heenronde met negen op vijftien afsluiten. In de komende zes wedstrijden moeten we minstens vier keer winnen. In de terugronde spelen we drie keer thuis. Daar moeten we het verschil maken om aan het puntenaantal te komen dat we nodig hebben om de titel binnen te halen. Normaal recupereren we zaterdag Refaelov en Engels.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.