Marc Coucke jent Anderlecht en veroordeelt gedrag paars-witte aanhang

Marc Coucke jent Anderlecht en veroordeelt gedrag paars-witte aanhang

24 april 2016 18:00 - Club Brugge kan straks terugkijken op een heerlijk voetbalweekend. Het won zelf met 5-0 van Zulte Waregem en zag eerste achtervolger Anderlecht met 4-2 onderuit gaan tegen KV Oostende. 

Dat paars-wit kostbare punten liet liggen, kon de Anderlecht-aanhang maar moeilijk verkroppen. Zij begonnen onderling te vechten en enkele heethoofden liepen het veld op. Daardoor moest de wedstrijd zo’n 10 minuten stilgelegd worden. Marc Coucke amuseerde zich naar goede gewoonte met zijn matchanalyse op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.