Meunier op de bank tegen Zulte?

Start Meunier op de bank tegen Zulte

23 april 2016 03:35 - Club Brugge kan na de nederlagen op Anderlecht (1-0) en Genk (4-2) straks maar best winnen van Zulte Waregem. Thomas Meunier is er vanavond misschien niet (vanaf de aftrap) bij. De Brugse rechtsachter heeft enkele matige wedstrijden achter de rug en ziet zijn plaats mogelijk ingenomen worden door Davy De fauw.

“Ik vind ‘vormverlies’ een groot woord”, vertelt Preud’homme. “Ik zou het eerder ‘hoogtes en laagtes in een match’ noemen. Op Genk bijvoorbeeld heeft Meunier zeer sterke momenten gekend, maar viel hij ook te fel terug. Dat heeft volgens mij met focus te maken.”

“Niet vergeten dat hij tegen Genk scoorde en ook in de vorige matchen goals aanbracht”, gaat de Brugse coach verder. “Hij blijft zijn kwaliteiten behouden.” Ondanks het feit dat Preud’homme het voor Meunier opneemt, gaat Het Laatste Nieuws ervan uit dat Davy De fauw aan de aftrap zal verschijnen tegen Essevee.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.