Mevrouw Canesin haalt uit naar Poulain

Mevrouw Canesin haalt uit naar Poulain

03 april 2016 13:12 - Club Brugge won zaterdagavond met 0-1 van KV Oostende. Benoît Poulain was de sleutelfiguur tijdens de wedstrijd. Zijn druk zorgde ervoor dat Bruno Godeau de bal in eigen doel devieerde na een corner van Gedoz en vijf minuten later werd de Fransman uitgesloten na een fout op Fernando Canesin.

Mevrouw Canesin (Fran Fonseca), onlangs één van de genomineerden voor de Gouden Pump, was het alleszins niet eens met het protest van blauw-zwart.

Zij stuurde onderstaande tweet de wereld in en vraagt zich af wat de actie van Poulain met voetbal te maken heeft…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.