Michel Verschueren bedankt KRC Genk

Michel Verschueren bedankt KRC Genk

21 april 2016 14:56 - Door de 4-2-nederlaag van Club Brugge tegen KRC Genk kan Anderlecht straks over blauw-zwart naar de eerste plaats springen. Besnik Hasi en zijn manschappen moeten dan wel voorbij AA Gent zien te geraken, wat geen gemakkelijke opgave is in de Ghelamco Arena. 

Anderlechticoon Michel Verschueren zag de Brugse nederlaag graag gebeuren. Hij tweette naar goede gewoonte al rijmend over de wedstrijd. “Bravo RC Genk. Ongelooflijk. Raar maar Waar, Jullie maakten voor ons iets mooi klaar”, klinkt het bij Mister Michel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.