“Misschien heeft MPH ons straks allemaal bij onze neus”

Misschien heeft MPH ons straks allemaal wel bij onze neus

02 april 2016 01:10 - “Ik heb al een beslissing genomen voor na volgend seizoen. De mensen die het moeten weten, zijn ingelicht.” Met die woorden zorgde Michel Preud’homme voor heel wat speculatie. Marc Degryse en Aad de Mos analyseren.

“Ik vind het raar dat hij dit nu zegt”, vertelt Degryse aan HLN. “Kampioen worden en Champions League spelen lijkt me echt iets voor hem. Maar is hij dan zo zeker dat ze kampioen gaan worden? Door nu te zeggen dat hij weet wat hij gaat doen, zet hij de deur open voor speculatie.”

“Dat Michel nu al aankondigt dat hij een beslissing heeft genomen, verrast mij niet”, pareert de Mos. “Als hij de strijd om de titel zou verliezen, zal iedereen zeggen: ‘Hij moet nu weg.’ Preud’homme wil zelf de regie in handen houden, daarom heeft hij nu al beslist.”

Sabbatjaar

Heel wat analisten zijn er naar eigen zeggen zeker van dat Preud’homme Club straks verlaat, maar Degryse steekt zijn hand daar niet voor in het vuur. “Michel zegt dat hij graag verrast. Misschien gaat hij ons straks allemaal wel bij onze neus hebben en blijft hij toch…”

“Ik denk dat het een sabbatjaar wordt”, oordeelt De Mos. “Tenminste: dat zal hij in mei aankondigen. Als het dan mislukt met Wilmots op het EK – en dat gáát mislukken – dan wordt hij bondscoach.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.