Mooie avond in Jan Breydel krijgt nog een zwart randje

Deze Bruggelingen moeten Zulte Waregem opzijzetten

23 april 2016 19:14 - Het was een mooie avond in het Jan Breydelstadion, want Club Brugge legde na twee opeenvolgende nederlagen opnieuw goed voetbal op de mat en droogde Zulte Waregem af met 5-0. Toch kreeg deze zaterdagavond een zwart randje toen na de wedstrijd droevig nieuws bekend raakte.

Tijdens de wedstrijd kreeg een supporter in de tribunes immers een hartaanval. De man overleed uiteindelijk aan de gevolgen daarvan. De spelers en blauw-zwarte aanhang stonden meteen na de partij al even stil bij de betreurde fan door op indrukwekkende wijze You’ll Never Walk Alone te zingen.

Jelle Vossen en Michel Preud’homme betuigden na de wedstrijd hun medeleven en langs deze weg wil ook BlauwZwartfans veel sterkte toewensen aan alle nabestaanden van de supporter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.