MPH riskeert zware schorsing: “Ik had 6 weken aan mijn been én kreeg een dwangbuis”

Preud'homme riskeert zware schorsing:

04 april 2016 02:27 - Club Brugge won afgelopen zaterdag met 0-1 van KV Oostende. De rode kaart van Benoît Poulain en de reactie van Michel Preud’homme daarop zorgden achteraf voor heel wat voer tot discussie.

“Ik kijk regelmatig wel eens naar Spaans voetbal en Preud’homme deed me na de rode kaart van Poulain aan Diego Simeone (trainer Atlético Madrid, nvdr) denken. Maar dit wordt gestraft”, opent Aad de Mos in Stadion. “Het is niks nieuw hé”, vult Wim De Coninck aan. “We kennen het van Michel. Hij reageert heel heftig gesticulerend. Het is meer dan een voetje op het veld, zoals Philippe Clement zei. Hij gaat echt wel vrij agressief naar de lijnrechter, omdat die de eindbeslissing nam.”

De Coninck was ook hard voor Poulain. “Hij had misschien niet de intentie om Canesin zijn kop eraf te stampen, maar het had wel kunnen gebeuren natuurlijk. Dit was een héél zware overtreding.”

Jan Boskamp besloot naar goede gewoonte met een grappige noot. “Ik heb als coach eens 6 weken schorsing aan mijn been gehad voor een gelijkaardige woede-uitbarsting. Toen sloten ze me op met een dwangbuis”, lacht de Nederlandse analist. Het verslag van scheidsrechter Bart Vertenten zal bepalen hoe lang Preud’homme effectief geschorst wordt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , ,

Comments are closed.