Nieuwe driepunter bezorgt Brugse beloften leidersplaats

Nieuwe driepunter bezorgt Brugse beloften leidersplaats

02 april 2016 03:04 - Bij de beloften van Club Brugge zijn de Play-Offs al volop aan de gang. Voor Sven Vermant en de zijnen stond er vrijdagavond een lastige verplaatsing naar leider Waasland-Beveren op het programma. Blauw-zwart won met 1-2 en springt zo naar de koppositie.

Vermant stuurde deze namen tussen de lijnen tegen de Waaslanders: Hooyberghs – Schryvers, Renson, Lemoine, Touba – Verburgh (67’ Van Landschoot), Lynen, Brodic (80’ Peeters) – Kose, Fonkeu (58’ Van Vaerenbergh) en Osei-Berkoe (45’ Vlietinck).

Club kwam op het kwartier al op achterstand door een doelpunt van Erciyas. Maar dat sloeg blauw-zwart niet uit zijn lood. Vooral in de tweede helft kwamen de Brugse beloften sterk voor de dag. Zo zorgden invallers Van Vaerenbergh en Vlietinck in het derde kwart van de wedstrijd voor de 1-2-eindstand. Vermant & co pakken zo 9 op 9 en tellen nu twee punten voorsprong op eerste achtervolger Waasland-Beveren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.