OFFICIEEL: Club plukt opnieuw talent weg bij KRC Genk

OFFICIEEL Club plukt opnieuw talent weg bij KRC Genk

26 april 2016 09:16 - Met nog vijf speeldagen voor de boeg belooft de titelstrijd enorm spannend te worden. Achter de schermen wordt er echter ook al aan de ploeg van de toekomst gebouwd. 

Zo heeft Club Brugge opnieuw een speler weggeplukt bij KRC Genk. De 14-jarige Adnan Ugur is een middenvelder die als een groot talent bestempeld wordt. Hij kon volgens HLN op interesse rekenen van onder meer Manchester City, Arsenal en Anderlecht.

Vorige week won Club ook al de strijd van Anderlecht om doelman Nick Shinton, eveneens eigendom van de Limburgers. Terwijl in het verleden vooral Anderlecht en Standard erin slaagden om Genks talent weg te kapen, is het nu blauw-zwart dat heel wat jonge talenten weet te overtuigen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.