OFFICIEEL: Trossard heeft besluit genomen over transfer

OFFICIEEL Trossard heeft besluit genomen over transfer

22 april 2016 12:20 - Leandro Trossard kon na een meer dan geslaagde uitleenbeurt aan Oud-Heverlee Leuven op heel wat interesse rekenen. Onder meer Club Brugge, Anderlecht en Red Bull Salzburg trokken aan de mouw van de 21-jarige flankaanvaller. 

Trossard zal echter zijn kans gaan bij KRC Genk. De Limburgse club bereikte vrijdag een akkoord over een contractverlenging tot 2020. Zijn sterke seizoen bij OHL (31 matchen, 8 doelpunten en 7 assists) ligt aan de basis van zijn vernieuwde contract. “KRC Genk bevestigt hiermee haar vertrouwen in Trossard, en kijkt uit naar zijn terugkeer in de Cristal Arena”, klinkt het in een officieel persbericht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.