Officiële Facebook-account KRC Genk lacht met Preud’homme

Officiële Facebook-account KRC Genk lacht met Preud'homme

Zondagavond ontvangt Club Brugge in eigen huis KRC Genk. Blauw-zwart hoopt om een vervolg te breien aan de sterke prestatie tegen Zulte Waregem om zo opnieuw de 3 punten thuis te houden. In aanloop naar de wedstrijd kwam het officiële Facebook-account van KRC Genk met een opmerkelijke foto. 

KRC Genk pakt elke donderdag uit met een MadMan-cartoon. Deze keer wordt Michel Preud’homme op de korrel genomen. Hoewel ludiek bedoeld, is het ongebruikelijk dat een officieel club-account uitpakt met dit soort afbeeldingen. Zeker in het geval van KRC Genk, waar men onlangs nog serieus over de schreef ging op Twitter. Toen kreeg een Brugse fan naar de kop geslingerd dat hij aan de Brugse ziekte zou lijden.

Officiële Facebook-account KRC Genk lacht met MPH

 

En ohja, in het vervolg misschien ook best even een recente versie van ons logo opzoeken! 🙂


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , ,

Comments are closed.