Okaka haalt uit naar Club Brugge: “Laat ze maar doen”

Okaka haalt uit naar Club Brugge Laat ze maar doen

17 april 2016 18:39 - Club Brugge is er zondagavond niet in geslaagd om de kloof met Anderlecht uit te diepen. Integendeel zelfs, de paars-witte driepunter zorgt ervoor dat de achterstand geslonken is tot één punt. Stefano Okaka reageerde na de match en had het daarbij onder meer over Club Brugge.

“Wij hebben vandaag ons best gedaan en een goede wedstrijd gespeeld”, vertelt Okaka voor de micro van PlaySports. “In de eerste helft had ik pech, want het was een geweldige actie van mezelf. Maar wie scoort is niet belangrijk, het gaat erom dat we gewonnen hebben.” Daarna sneerde de spits van Anderlecht naar Club Brugge: “Zij praten, wij voetballen en proberen matchen te winnen. Laat ze maar doen.”

“Of we nu titelfavoriet zijn? Elke keer als we winnen, zijn we favoriet. Als we verliezen, is een andere ploeg favoriet. Het is nog lang, dat is al wat ik weet. Dat ik nu in uitstekende conditie verkeer? Het hele jaar al hoor!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.