Okaka sneert naar Club: “Alsof ze al kampioen waren”

Okaka sneert naar Club Alsof ze al kampioen waren

20 april 2016 05:00 - Stefano Okaka is momenteel een cruciale pion in het team van Besnik Hasi. Dat mochten de Brugse verdedigers afgelopen zondag aan den lijve ondervinden. Volgens de 26-jarige Italiaan zijn er door de overwinning van paars-wit nu drie ploegen met evenveel kans op de titel.

“Die overwinning was mentaal belangrijk”, vertelt Okaka aan Het Nieuwsblad. “Door de taalbarrière lees ik hier geen kranten, maar voor de wedstrijd was het alsof Brugge al kampioen was. Dat voelde ik.”

“Zij hebben gepraat en wij hebben gevoetbald”, sneert de spits van Anderlecht naar blauw-zwart. “Nu hebben Club, Anderlecht en Gent elk weer 33 procent kans op de titel. Al was Genk de ploeg die het meeste indruk op mij maakte. Dewaest is de moeilijkst te bespelen verdediger, want geflankeerd door Kabasele is hij erg sterk en hij kent alle trucs.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.