Openhartige Denswil praat over zijn eerste liefde, bijgeloof en zijn moeilijkste tegenstander ooit

Openhartige Denswil praat over zijn eerste liefde, bijgeloof en zijn moeilijkste tegenstander ooit

28 april 2016 17:00 - Stefano Denswil kreeg bij Club Brugge van veel analisten al snel het etiket ‘mislukte transfer’. Maar de Nederlander met Surinaamse roots gaf de criticasters lik op stuk en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit Brugse verdediging. Ook tijdens interviews oogt de centrale verdediger erg zelfzeker.

“Mijn eerste liefde?”, lacht Denswil bij ProximusTalk. “Goh, hoe oud was ik? 13, 14 zoiets. Vanaf die leeftijd was ik al een beetje aan het scharrelen denk ik. Op school een beetje aan’t kijken. Maar als je zo jong bent, dan durf je het natuurlijk niet en dan ging het via briefjes. En dan kwam het alsnog wel bij haar terecht.”

Voorts vertelde de verdediger honderduit over zijn bijgeloof. “Ik heb veel tattoos op mijn lichaam en die hebben wel allemaal met mijn geloof te maken. Dat maakt me alleen maar sterker. Mijn grootste kracht is dat ik alles uit mezelf moet halen, waardoor ik elke dag graag iets wil laten zien.”

Tot slot vroeg een fan welke speler zijn moeilijkste tegenstander was tot nu toe. “Lionel Messi. Met Ajax heb ik tegen hem gespeeld in de Champions League. Het is een speler die alles kan. Alles wat hij aanraakt, verandert in goud.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.