Opvallend nieuws over Engels en Refaelov in aanloop naar match tegen Genk

Opvallend nieuws over Engels en Refaelov in aanloop naar match tegen Genk

19 april 2016 13:00 - Woensdagavond trekt Club Brugge naar de Cristal Arena. Na de 1-0-nederlaag in het Astridpark wil blauw-zwart opnieuw aanknopen met een overwinning. Michel Preud’homme rekent daarvoor op onderstaande namen.

De kans is groot dat Preud’homme woensdag geen beroep kan doen op zowel Bjorn Engels als Lior Refaelov, maar beide spelers zitten tóch in de selectie. Engels gaat mee met de groep, maar speelt sowieso niet. Bij Refaelov is er daarentegen nog een sprankeltje hoop dat hij als invaller speelminuten kan vergaren. De blessure van de Israëliër evolueert gunstig, maar starten doet hij zeker niet. Tuur Dierckx en Dion Cools ontbreken in de blauw-zwarte selectie. Bij de Limburgers is Leon Bailey hoogst twijfelachtig. Ook Thomas Buffel ondervindt hinder.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Poulain, Engels, Denswil, Mechele, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vossen, Moraes, Pereira en Izquierdo

Selectie KRC Genk

Bizot, Köteles, Jackers, Hamalainen, Walsh, Dewaest, Karelis, Kumordzi, de Camargo, Buffel, Malinovskyi, Uronen, Pozuelo, Ndidi, Kabasele, Heynen, Bailey, Castagne, Buyens, Samatta en Kebano.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.