Overleden Club-fan zat in West-tribune en had voor de wedstrijd al lichamelijke klachten

Overleden Club-fan zat in Noord-tribune en had voor de wedstrijd al lichamelijke klachten

24 april 2016 03:37 - Club Brugge smeerde Zulte Waregem zaterdag een forfaitnederlaag aan, maar dat werd al snel bijzaak toen bleek dat een Club-fan het leven liet na een hartaanval. Intussen zijn er wat meer details bekend over de betreurde supporter. 

Zo weet Het Nieuwsblad dat het om een 65-jarige man gaat. De supporter in kwestie zat in vak 126 in de West-tribune. Zo’n tien minuten voor de rust kreeg hij een hartstilstand. De mug was vrijwel meteen ter plaatse en probeerde het slachtoffer nog in het stadion 20 minuten lang te reanimeren. Daarna werd de man naar het AZ Sint-Jan in Brugge overgebracht, waar hij jammer genoeg aan de gevolgen van zijn hartinfarct overleed.

Naar verluidt had de man vóór de wedstrijd al pijn in de arm- en borststreek. Het Rode Kruis vroeg hem of alles oké was, het slachtoffer bevestigde. Even later sloeg het noodlot echter toe. “We moeten de rest van deze competitie afwerken ter nagedachtenis van deze man”, klonk het bij een aangeslagen Michel Preud’homme. Herbeleef hier het pakkende eerbetoon van Jan Breydel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.