Poulain krijgt ‘strafvermindering’ van Geschillencommissie

Poulain krjigt 'strafvermindering' van Geschillencommissie

05 april 2016 13:33 - Benoît Poulain kreeg afgelopen zaterdag een rode kaart onder zijn neus geschoven na een fout op Fernando Canesin. Het Bondsparket stelde twee speeldagen schorsing voor (waarvan één voorwaardelijk), maar Club ging in beroep. Vandaag verscheen onze centrale verdediger voor de Geschillencommissie.

Daar is beslist dat Poulain een ‘strafvermindering’ krijgt. De Fransman zag namelijk dat de Geschillencommissie zijn voorwaardelijke speeldag liet vallen. Veel heeft Club daar echter niet aan. Poulain is op die manier namelijk nog steeds geschorst tegen AA Gent komende zaterdag. Club kan wel nog in beroep gaan bij de Beroepscommissie (= Geschillencommissie Hoger Beroep).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.