Poulain verklaart waarom hij Club boven Anderlecht en Gent verkoos: “Keuze was snel gemaakt”

Poulain verklaart waarom hij Club boven Anderlecht en Gent verkoos: "Keuze al gemaakt"

15 april 2016 05:00 - Benoît Poulain verkaste afgelopen winter van KV Kortrijk naar Club Brugge. Nochtans kon de 28-jarige centrale verdediger ook op interesse van Anderlecht en AA Gent rekenen. De Fransman legt uit waarom hij voor blauw-zwart koos.

“Het was erg ingewikkeld, want ik heb die 3 aanbiedingen (Club Brugge, Anderlecht en Gent, nvdr) niet op hetzelfde moment gekregen”, vertelt Poulain. “Maar onbewust was mijn keuze al snel gemaakt. Telkens als ik met Kortrijk op Club moest gaan spelen, kreeg ik een goed gevoel bij dit stadion en de sfeer die er heerst.”

Nu Poulain zijn schorsing heeft uitgezeten, is hij opnieuw inzetbaar. Michel Preud’homme moet daarentegen nog steeds in de tribunes plaatsnemen, maar dat is volgens de Brugse verdediger geen probleem. “Tijdens de wedstrijd horen we toch niet al zijn instructies”, klinkt het tegenover Sur le Gril.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.