Preud’homme heeft extra reden om de titel te pakken: “Ongelooflijk”

Preud'homme heeft extra reden om de titel te pakken Ongelooflijk

01 april 2016 19:34 - Club Brugge begint zaterdagavond aan zijn Play-Offs. Op Schiervelde willen Michel Preud’homme en zijn manschappen geen steek laten vallen en meteen uitpakken met een driepunter. De Brugse coach is immers vastberaden om blauw-zwart de titel te schenken.

Preud’homme was op clubniveau nooit langer dan twee jaar trainer van één ploeg, maar bij Club is hij momenteel aan zijn derde seizoen bezig. Daar heeft de Luikenaar dan ook een goede reden voor. “Je voelt het verlangen van de supporters, dat is écht enorm. Alles is uitverkocht, het leeft ongelooflijk. Ik ben dan ook ontzettend gemotiveerd om de fans gelukkig te maken.”

“Of de druk de grootste tegenstander wordt van Club?”, vraagt Preud’homme zich af bij Sporza. “Dat kan, maar het belangrijkste is dat Club er elk jaar staat. Misschien lijkt dat voor de buitenwereld niet zo, maar zo is het wel. Er is stabiliteit in de club en dat is belangrijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.