Preud’homme heeft goed en slecht nieuws over Engels en Poulain

Preud'homme heeft goed en slecht nieuws over Engels en Poulain

22 april 2016 13:00 - Club Brugge zal komende zaterdag tegen Zulte Waregem met niets anders dan een driepunter tevreden kunnen zijn. Michel Preud’homme sprak vandaag de pers toe en had daarbij goed en slecht nieuws over de Brugse ziekenboeg.

Preud’homme bevestigde volgens HLN op de persconferentie dat het seizoen van Benoît Poulain erop zit. De centrale verdediger blesseerde zich afgelopen woensdag tegen Genk en intussen is gebleken dat het om gescheurde enkelligamenten gaat.

Positief is dan weer de terugkeer van Bjorn Engels. Hij hervatte de groepstraining en staat tegen Zulte Waregem normaal gesproken in de basis. Tot slot liet de Brugse coach zich uit over het 1-1-gelijkspel tussen Gent en Anderlecht. “Puur mathematisch is dat een goed resultaat voor ons, want twee titelconcurrenten verliezen twee punten. Maar de toekomst zal uitwijzen of dit nu echt goed was voor ons.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.