Preud’homme: “Ik had Europacup I met Real Madrid kunnen winnen”

Preud'homme Ik had Europacup I met Real Madrid kunnen winnen

28 april 2016 03:46 - Tegenwoordig kent iedereen Michel Preud’homme als een succesvol trainer. Maar in het verleden maakte de Luikenaar het mooie weer als doelman bij Standard, KV Mechelen en Benfica. En ei zo na stond er een nóg grotere naam op zijn palmares. 

Preud’homme kon destijds namelijk naar Real Madrid, maar door omstandigheden sprong de transfer af. “Ik had waarschijnlijk de Europacup I (de huidige Champions League, nvdr) gewonnen als Benfica mijn overstap naar Real Madrid niet gedwarsboomd had”, getuigt de Brugse coach in La Dernière Heure.

Daarnaast vertelde Preud’homme ook welke ploegmaat het meeste indruk op hem naliet. “Puur op talent is Enzo Scifo de beste speler waar ik ooit mee gespeeld heb. Iedereen weet dat hij perfect tweevoetig was, over een fenomenale techniek beschikte en een geweldig schot had. Maar ook zijn kopspel en fysieke conditie waren ongelooflijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.