Preud’homme in de wolken met prestatie, maar streng voor Diaby

Preud'homme is hard voor KBVB-commissie Zinloos

23 april 2016 19:33 - Michel Preud’homme kon tevreden zijn met wat Club Brugge op de mat legde zaterdagavond tegen Zulte Waregem. Niet alleen won Club met 5-0, het deed dat met goed voetbal én het creëerde nog een hoop andere kansen. Dat die niet afgewerkt werden, was wel een kleine smet voor de trainer.

“Het was een zo goed als perfecte wedstrijd, alleen jammer dat we in het begin de kansen niet afwerken”, klonk het bij Play Sports. “Op dat vlak zag je dat er na de twee vorige wedstrijden nog een beetje twijfel was, maar gelukkig maken we dan toch die tweede.”

Over het incident bij de tweede strafschop van Abdoulay Diaby was Preud’homme duidelijk. “Hij moet de regels van de groep volgen. De regel is dat Simons beslist en Timmy had deze keer Refaelov aangeduid. Hij zal op het het matje geroepen worden. Al is het ook goed dat hij op deze manier karakter toonde.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.