Preud’homme is hard voor KBVB-commissie: “Zinloos”

Preud'homme is hard voor KBVB-commissie Zinloos

09 april 2016 03:48 - Michel Preud’homme zal tegen AA Gent en Anderlecht niet op de Brugse bank mogen plaatsnemen. De Luikenaar verklaart waarom hij niet in beroep ging tegen de beslissing van het Bondsparket. 

Preud’homme mag de tactische uiteenzetting leiden voor de match en tijdens de rust, maar mag geen direct contact hebben met zijn spelers of assistenten. “Dat is meteen ook het grootste nadeel”, vertelt de Brugse coach aan HLN.

“Ik zal een plaats kiezen die toegelaten is en voorts zullen we de regels volgen. Veel verandert er niet. Philippe is al meer dan twee jaar mijn assistent, maar het blijft een straf.” Toch besloot Preud’homme om de twee voorgestelde speeldagen schorsing gewoon te aanvaarden.

“Ik heb de beelden teruggezien. Kijk, ik ben me niet gaan verdedigen. Twee jaar geleden (na de uitsluiting in Kortrijk, nvdr) heb ik dat wel gedaan. Mijn argumentatie en bewijzen waren goed, maar het heeft niets uitgehaald. Mezelf verdedigen is toch zinloos, dus heb ik me deze week op andere zaken gefocust.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.