Preud’homme komt met uitstekend nieuws in aanloop naar topper tegen Anderlecht

Preud'homme komt met uitstekend nieuws in aanloop naar topper tegen Anderlecht

15 april 2016 14:00 - Club Brugge en Anderlecht begonnen allebei met 6 op 6 en dus foutloos aan de Play-Offs. Het belooft zondag dan ook een match op het scherpst van de snee te worden tussen de nummers één en twee uit de Jupiler Pro League. Deze week waren er echter wat zorgen rond een eventuele afwezigheid van enkele sterkhouders.

Michel Preud’homme heeft in aanloop naar de topper van zondag meer uitleg gegeven over Ruud Vormer en Lior Refaelov. Vormer moest tegen AA Gent noodgedwongen naar de kant met een gekneusde knie en ook Refaelov kon de match – ondanks enkele pijnstillers die hij vooraf nam – niet volledig afwerken door een spierblessure.

“Net zoals elke week hebben enkele spelers kleine kwaaltjes, zonder serieuze blessures”, stelt Preud’homme de Club-aanhang gerust. Of de Nederlander en Israëliër daadwerkelijk aan de wedstrijd kunnen beginnen, is nog niet zeker. Maar dat het niet om serieuze blessures gaat, is sowieso al een opsteker voor blauw-zwart.

“Wat ik zondag verwacht? Dat Anderlecht, zoals altijd, op een hoog tempo zal beginnen aan de wedstrijd. Ze zullen heel veel druk zetten. Van mijn ploeg verwacht ik dat we dezelfde mentaliteit als tegen KV Oostende en AA Gent aan de dag leggen”, besluit MPH op de persconferentie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.