Preud’homme looft Brugse fans: “Nog nooit gekregen”

Preud'homme looft Brugse fans Nog nooit gekregen

22 april 2016 16:27 - Michel Preud’homme beseft dat de steun van de twaalfde man in Jan Breydel wel eens cruciaal kan worden in de titelstrijd. In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem had de Brugse coach alvast een ontroerende boodschap voor de aanhang van Club Brugge. 

“De steun die ik van ons publiek krijg, heb ik nog nooit gekregen. Nergens”, vertelt Preud’homme bij Club TV. “Dat is mijn grote bron van kracht”, voegt hij eraan toe. Van een gemakkelijke wedstrijd tegen Essevee wil Preud’homme echter niet spreken.

“Iedereen verwacht dat we tegen Zulte gaan winnen, maar dat is niet zo makkelijk. Waregem heeft in Gent een gelijkspel behaald en ook tegen Anderlecht was het bijna een draw. We mogen hen vooral niet onderschatten. Ze hebben heel wat kwaliteiten en vooral twee belangrijke sleutelspelers met Mbaye Leye en Onur Kaya.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.