Preud’homme looft sterkhouder: “Hij weet altijd perfect wat hij moet doen”

Preud'homme looft sterkhouder: "Hij weet altijd perfect wat hij moet doen"

24 april 2016 03:46 - De 5-0-overwinning tegen Zulte Waregem was voor Club Brugge meer dan welgekomen na de nederlagen tegen Anderlecht en Genk. Michel Preud’homme was na afloop erg tevreden met het geleverde spel.

“We hebben vanaf de eerste minuut geprobeerd om ons spel te spelen”, vertelt Preud’homme op de officiële site. “In het begin van de match hebben we een aantal kansen gemist, maar die 2-0 gaf toch extra rust en vertrouwen. Ik ben niet verrast met de manier van spelen. Die bewegingen hebben we ook in de vorige matchen gedaan, maar het verschil waren de doelpunten. Laat ons hopen dat we op dit elan verder kunnen gaan.”

De terugkeer van Bjorn Engels en Lior Refaelov was ongetwijfeld een bepalende factor in de Brugse zege. “Ik heb het gisteren op de persconferentie al gezegd: we weten wat Engels en Refaelov ons kunnen bijbrengen. Rafa weet altijd perfect wat hij moet doen. Doordat we al drie jaar samenwerken, maar ook door zijn kwaliteiten en individueel inzicht. Hij brengt veel rust in de ploeg en weet wanneer hij moet vertragen of versnellen. We weten ook wat Bjorn ons kan bijbrengen, én verdedigend én op stilstaande fases én opbouwend. We hebben hem gemist de voorbije weken en ook vorig jaar.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.