Preud’homme mist mogelijk 3 sterkhouders tegen Anderlecht

Preud'homme mist mogelijk 3 sterkhouders tegen Anderlecht

11 april 2016 03:46 - Club Brugge is na overwinningen tegen KV Oostende en AA Gent uitstekend aan de Play-Offs begonnen. Maar ook Anderlecht pakte 6 op 6 tegen KRC Genk en Zulte Waregem. Zondag belooft het dan ook een match op het scherpst van de snee te worden in het Astridpark.

Mogelijk moet Club tegen Anderlecht wel zonder enkele sleutelspelers aantreden. Zo liggen na afgelopen weekend Ruud Vormer, Lior Refaelov en Jelle Vossen in de Brugse lappenmand. Vormer verdraaide zijn knie in duel met Gent-doelman Matz Sels en kon na 9 minuten spelen in de tweede helft niet meer verder.

Refaelov speelde met een inspuiting, maar kreeg naarmate de match vorderde toch last van zijn adductoren. Tot slot was er een reden waarom Jelle Vossen tegen de Buffalo’s niet eens op de bank mocht plaatsnemen. De 27-jarige Limburger liep vrijdag een knieblessure op tijdens de laatste training in aanloop naar de Slag om Vlaanderen. Volgens HLN zullen komende dagen uitwijzen of iedereen weer opgelapt geraakt voor de verplaatsing naar Anderlecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.