Preud’homme vergelijkt Brugse fans met die van Standard en Benfica

Preud'homme vergelijkt Brugse fans met die van Standard en Benfica

30 april 2016 16:05 - Michel Preud’homme wil Club Brugge koste wat het kost de titel schenken. De Luikenaar kreeg naar eigen zeggen immers nergens zoveel steun van de supporters als in Jan Breydel.

“Op Standard en Benfica heb ik ook een schitterende sfeer gekend, maar hier in Brugge is het echt indrukwekkend”, vertelt Preud’homme. “Die mensen staan er niet alleen als het goed gaat, hé. Ze hebben het volledige seizoen enorm achter ons gestaan.”

“Of het stadion zal afgebroken worden als we de titel pakken? (Een ideetje van Bjorn Engels, nvdr) Dat mogen ze eigenlijk niet doen, hé. Het nieuwe stadion staat er voorlopig nog niet. Maar we gaan het voor hen afmaken”, besluit de Brugse coach tegenover Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.