Preud’homme zit met 5 twijfelachtige spelers in aanloop naar topper tegen Gent

Preud'homme zit met 5 twijfelachtige spelers in aanloop naar topper tegen Gent

06 april 2016 13:37 - Zaterdag hoopt Club Brugge een fameuze tik uit te delen aan AA Gent. Als Michel Preud’homme en de zijnen winnen, moeten de Buffalo’s in hun laatste acht Play-Offwedstrijden acht punten goedmaken om nog over blauw-zwart te springen. 

Volgens Het Laatste Nieuws zijn er wel heel wat spelers met de nodige kwaaltjes. Zo hadden Ruud Vormer, Felipe Gedoz, José Izquierdo, Sander Coopman en Mikel Agu dinsdag verzorging nodig. Voorlopig werd er nog niet gecommuniceerd over de ernst van de letsels.

Het is dan ook afwachten wie er al dan niet fit geraakt voor de Slag om Vlaanderen. Van woensdag tot en met vrijdag traint Club achter gesloten deuren. Sébastien Delferière zal de wedstrijd tussen Club en Gent in goede banen proberen te leiden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.