Proto haalt uit naar Club: “Daar schrikken ze bij Brugge niet voor terug”

Proto haalt uit naar Club Daar schrikken ze bij Brugge niet voor terug

16 april 2016 03:00 - Zondag staan er met Anderlecht – Club Brugge twee goede doelmannen tegenover elkaar. Ludovic Butelle bij blauw-zwart, Silvio Proto bij paars-wit. Laatstgenoemde blikt vooruit en hoopt naar eigen zeggen dat de potjes zondag niet overkoken in de topper. 

“Okaka zal sowieso hevige duels uitvechten met Engels. Dat vind ik trouwens een goeie verdediger”, vertelt Proto. “Ik hoop alleen dat het niet tot provocaties komt, want tijdens de vorige confrontaties schrokken ze er bij Brugge niet voor terug om spelers constant op te jutten. De match mag hevig zijn, maar er zijn limieten.”

“Dat ik soms zelf uit mijn vel spring? Hola, ik kreeg al twee jaar geen gele kaart meer”, pareert Proto. “Alleen tegen Standard stampte ik eens een bal in de tribune, een slechte reactie. Ik probeer tegenwoordig meer als familieman te reageren”, besluit de Anderlecht-doelman in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.