Proto jent Club Brugge in aanloop naar Play-Offs

Proto jent Club Brugge in aanloop naar Play-Offs

01 april 2016 15:12 - Vrijdagavond trappen AA Gent en Zulte Waregem de Play-Offs op gang. Club bekampt KV Oostende buitenshuis terwijl Anderlecht opent met een duel in het Astridpark tegen KRC Genk. Silvio Proto is naar eigen zeggen alvast klaar voor de titelstrijd en kan het in zijn vooruitblik niet laten om een steekje uit te delen aan blauw-zwart.

“De ploeg die eerste staat, is favoriet”, legt Proto de druk bij Club Brugge. “Maar die favoriet wint niet altijd, hé”, grijnst de doelman van paars-wit. De mentale oorlogsvoering lijkt zo alvast helemaal begonnen.

Bovendien is er volgens de Anderlecht-aanvoerder een belangrijke reden waarom blauw-zwart het straks moeilijk zal hebben in de Play-Offs. “Een derby is net zo geladen als een topper. En Zulte Waregem, Oostende en Gent zijn allemaal een soort van derby’s voor Club Brugge. Matchen op het scherp van de snee met veel intensiteit. Dat kan misschien wel bepalend zijn in de titelstrijd”, besluit Proto in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.