Radiopresentator ziet complot: “Alles uit de kast om Club geen kampioen te laten worden”

Radiopresentator ziet complot:

04 april 2016 14:56 - Het Bondsparket kwam vandaag met een schorsingsvoorstel van twee speeldagen voor zowel Michel Preud’homme als Benoît Poulain. Radiopresentator Sven Ornelis is één van de vele Club-fans die het daar niet mee eens is.

Ornelis, die onlangs nog een etentje organiseerde voor Bjorn Engels en Hans Vanaken, heeft op Twitter uitgehaald naar aanleiding van het schorsingsvoorstel voor Michel Preud’homme. “Belachelijk. Alles wordt uit de kast gehaald om Club Brugge maar niet kampioen te laten worden. Typisch”, klinkt het.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.