Refaelov is ervan overtuigd: “Hij is de beste verdediger in deze competitie”

Refaelov is ervan overtuigd Hij is de beste verdediger in deze competitie

25 april 2016 18:59 - Lior Refaelov maakte afgelopen zaterdag zijn rentree bij Club Brugge. Onder impuls van zijn creativiteit won blauw-zwart met 5-0 van Zulte Waregem. Naast de Israëliër kwam ook Bjorn Engels opnieuw in de ploeg. 

Ondanks het feit dat Engels tegen Essevee weinig verdedigend werk moest opknappen, pakte hij opnieuw uit met een sterke prestatie. Zo strooide hij geregeld met splijtende passen. “Hij is de beste verdediger in deze competitie”, looft Refaelov zijn ploegmaat in Het Nieuwsblad. “Hopelijk blijft hij fit.”

Daarnaast had Refaelov ook mooie woorden voor de blauw-zwarte aanhang. “Zelfs wanneer ik niet speel, voel ik veel steun van onze supporters. En dat is leuk. Zo ben je nog gemotiveerder om het goed te doen en belangrijk te zijn”, besluit de Brugse middenvelder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.