Reviewcommissie laat wellicht Club-speler vervolgen

Club-speler moet wellicht voor Reviewcommissie verschijnen

21 april 2016 14:59 - Club Brugge verloor woensdagavond met 4-2 in de Cristal Arena en moet straks hopen dat Anderlecht niet wint tegen AA Gent om zo zijn leidersplaats te behouden. Bovendien krijgt de match tegen Genk wellicht nog een staartje voor José Izquierdo. 

De 23-jarige flankaanvaller gaf Sébastien Dewaest op het einde van de wedstrijd een ‘kniestoot’, waardoor de Genkse verdediger met een brancard van het veld gedragen moest worden. Naar verluidt zal Izquierdo eerstdaags op het matje geroepen worden.

Volgens Het Laatste Nieuws handelde de Colombiaan immers kwaadwillig bij zijn overtreding op Dewaest. De krant gaat er dan ook van uit dat hij een schorsing zal moeten uitzitten. Eerder vandaag kreeg Club ook al slecht nieuws over Benoît Poulain.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.