Ruud Vormer: “Geen idee waarom, maar dat is mijn droomclub”

Ruud Vormer Geen idee waarom, maar dat is mijn droomclub

03 april 2016 16:17 - Ruud Vormer streek in september 2014 op Jan Breydel neer en veroverde sindsdien heel wat blauw-zwarte supportersharten. Onlangs konden Club-fans vragen stellen aan hun idool, met enkele interessante anekdotes tot gevolg.

“Wat mijn droomclub is?”, vraagt Vormer zich luidop af bij ProximusTV. “Vroeger was dat Manchester United. Ik weet niet waarom, misschien omdat Ruud van Nistelrooij daar ooit gespeeld heeft. Maar ManU was wel mijn lievelingsclub.”

Daarnaast had de Brugse middenvelder het ook over zijn toekomst. “Trainer zijn is misschien wel iets voor mij, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik heb nu nog tijd om te voetballen, dus laten we dat maar eerst doen. En dan zien jullie me later wel weer terug.”

“Of ik altijd bij Club blijf?”, gaat Vormer verder. “Ik heb mijn contract hier verlengd tot midden 2020, maar wil wel proberen om nog een stapje hogerop te geraken. Al weet ik niet of dat lukt. Ik ben nu 27 jaar, maar ik ga er alleszins wel voor!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.