Scorende Castillo bezorgt zijn club de koppositie

Scorende Castillo bezorgt zijn club de koppositie

04 april 2016 03:18 - Nicolas Castillo is bij Universidad Católica aan een straffe reeks bezig. De huurling van Club Brugge heeft zondagnacht opnieuw gescoord en zit nu aan 11 stuks in 8 wedstrijden.

Na enkele minder geslaagde uitleenbeurten bewijst Castillo momenteel dat hij zijn neus voor goals allesbehalve verloren is. In het duel tegen Corbresal zorgde de Brugse huurling voor het enige doelpunt in de wedstrijd. Universidad Católica springt zo naar de leidersplaats.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.