Simons benoemt de beste speler met wie hij bij Club samenspeelde: “Hij stond er áltijd!”

Simons benoemt de beste speler met wie hij bij Club samenspeelde Hij stond er áltijd!

17 april 2016 01:00 - Timmy Simons is uitstekend aan de Play-Offs begonnen. Zowel tegen KV Oostende als tegen AA Gent nam hij zijn manschappen mee op sleeptouw. De 39-jarige middenvelder is intussen aan zijn achtste jaar bezig bij blauw-zwart en zag in al die tijd heel wat goeie voetballers op Jan Breydel passeren. 

Khalilou Fadiga, Alin Stoica, Bosko Balaban, Victor Vazquez, Andrés Mendoza,… Het is duidelijk dat Simons al heel wat straffe ploegmaats bij Club heeft gehad. “Maar de beste speler met wie ik samenspeelde, is voor mij Gert Verheyen. Sorry”, vertelt de Brugse kapitein in Fan!. “Je kan kijken naar wie de meeste trucjes doet en wie het meest een lust voor het oog is. Dan kom je bij Stoica of Vazquez uit: jongens met een fluwelen balbehandeling die een match met één flits kunnen beslissen.”

“Maar Gert flitste niet, hij stond er gewoon áltijd”, gaat Simons verder. “Met hem kon je naar de oorlog. Hij wist perfect wat de trainer wou, was verbaal sterk, had ervaring en scoorde nog ook. Voor mij – destijds een broekventje – was Gert een écht voorbeeld, net als Dany Verlinden of Philippe Clement. Prestatie- en resultaatgericht was hij de geniaalste.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.