Simons komt met geruststellend nieuws over blessure

Simons benoemt de beste speler met wie hij bij Club samenspeelde Hij stond er áltijd!

23 april 2016 19:02 - Na de klinkende 5-0 tegen Zulte Waregem niets dan lachende gezichten bij de spelers van Club Brugge. Ook Timmy Simons kon tevreden zijn, ondanks dat de captain zich in de eerste helft in een duel met Mbaye Leye leek te blesseren aan de schouder. Hij kon uiteindelijk wel nog tot minuut 77 verder spelen en stelde na de wedstrijd snel iedereen gerust.

“Ik zag hem helemaal niet komen”, deed Simons het relaas van zijn blessure bij Play Sports. “Mijn schouder zit wat geblokkeerd en ik heb een beetje een lam gevoel in mijn arm, maar het valt wel mee.”

Simons gaf ook zijn visie op het strafschopincident met Diaby, die per se ook de tweede penalty wilde nemen nadat hij eerder gemist had. “Het maakt niet echt uit. Diaby is heel gretig en wil graag topschutter worden, dus ik begrijp hem wel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.