Simons: “Zo kunnen we mooie dingen neerzetten”

Simons Zo kunnen we mooie dingen neerzetten

09 april 2016 20:34 - Timmy Simons was in de 2-0-overwinning tegen AA Gent de exponent van de Brugse mentaliteit. De kapitein ging naar goede gewoonte voorop in de strijd tegen de Buffalo’s.

“We hebben proberen jagen en druk zetten waar we konden en dat is aardig gelukt”, opent Timmy Simons zijn wedstrijdanalyse bij Sporza. “Het was een verdiende overwinning. Een typische wedstrijd op hoog niveau: heel intensief, veel duels en dan is het moeilijk om op te bouwen. Maar ook op die manier kunnen we het over de streep trekken.”

“Dit stemt ons tevreden voor de toekomst”, gaat de middenvelder verder. “Als we met deze mentaliteit en vechtlust kunnen blijven spelen, kunnen we mooie dingen neerzetten. Zeven punten voorsprong is mooi, maar er zijn nog acht wedstrijden. Eén minder moment en dan kan het snel gaan. We moeten dus voorzichtig zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.