Slecht nieuws voor Engels en Refaelov

Slecht nieuws voor Engels en Refaelov

18 april 2016 14:00 - Club Brugge moest het tegen Anderlecht zowel zonder Bjorn Engels als Lior Refaelov stellen. En er is helaas nog meer slecht nieuws over het geblesseerde duo.

Zo heeft een echo uitgewezen dat Engels een scheurtje in de quadriceps heeft. Hij is er tegen Genk sowieso niet bij. En ook Lior Refaelov moet woensdag verstek laten gaan in de Cristal Arena. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Erik Lambrechts zal de match tussen Genk en Club in goede banen proberen te leiden.

Refaelov kon vandaag wel individueel trainen. Hij richt zijn pijlen op de match van zaterdag tegen Zulte Waregem. Engels hoopt om komend weekend eveneens fit te geraken, maar de kans is reëel dat ook de West-Vlaamse derby nog te vroeg komt voor hem.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.