Smaakmaker Jupiler Pro League op weg naar Club Brugge

Club Brugge heeft bijna akkoord met JPL-middenvelder

29 april 2016 05:00 - Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de thuiswedstrijd tegen KRC Genk. In de tussentijd wordt er achter de schermen aan de ploeg voor volgend seizoen gebouwd. Naar verluidt heeft blauw-zwart zijn eerste zomertransfer bijna beet.

Club heeft zijn pijlen gericht op Thibault Moulin. De 26-jarige Fransman maakte dit seizoen indruk bij Waasland-Beveren en kan op heel wat interesse rekenen. Moulin zelf zou echter een grote voorkeur hebben voor blauw-zwart. Hij is bereid om andere aanbiedingen naast zich neer te leggen.

De middenvelder van Waasland-Beveren scoorde dit seizoen 3 keer en gaf 10 assists. Moulin is alleszins vastberaden om de overstap naar Jan Breydel te maken. Hij koos voor topmakelaar Mogi Bayat en wil niet meer in actie komen tijdens de twee resterende wedstrijden van Play-Off II. Op die manier wil de Fransman druk uitoefenen op zijn club. Officieel spreekt men echter van een ‘blessure aan de adductoren’. Dat weet Het Nieuwsblad. Mogelijk worden Tuur Dierckx en Sander Coopman in de deal betrokken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.