Sonck vol verbazing over Club-speler: “Ik heb hem nog nooit zó gezien!”

Sonck vol verbazing over Club-speler Ik heb hem nog nooit zó gezien!

12 april 2016 01:00 - Wesley Sonck vertoefde van 2007 tot 2010 in Jan Breydel en vond in 72 wedstrijden 27 keer de weg naar doel. Onze ex-spits volgt blauw-zwart nog altijd op de voet en steekt zijn bewondering voor de grinta van het huidige Club Brugge niet onder stoelen of banken. 

“Ik vind het schitterend”, vertelt Sonck in Extra Time. “Want ik heb Timmy nog nooit zó gezien! En ik heb héél véél interlands en wedstrijden met hem gespeeld. Hij is helemaal opgenaaid, zo ken ik hem écht niet. Michel Preud’homme zal die drang er ook wel ingeduwd hebben bij Simons.”

“Timmy was vroeger eigenlijk altijd de gast die zei: ‘Oké, fout tegen mij. Bal pakken en hup verder voetballen.’ En nu zie je dat hij toch ook meegaat in het spel en dat hij gaat reageren. En terecht trouwens, want het was inderdaad wel een stevige fout van Asare op hem”, besluit Sonck.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.