Spaanse subtopper wil Nicolas Castillo

Spaanse subtopper wil Nicolas Castillo

10 april 2016 09:00 - Nicolas Castillo kon in Europa (nog) niet doorbreken, maar is momenteel aan een straffe reeks bezig. De 23-jarige aanvaller zit bij Universidad Catolica aan elf goals in acht wedstrijden en is zo al erg bepalend geweest in de huidige eerste plaats van zijn ploeg.

Die opmerkelijke statistieken zijn ook Sevilla niet ontgaan. Volgens Don Balon denkt de Europa League-recordhouder aan Castillo als vervanger van Kevin Gameiro. Laatstgenoemde zou immers vertrekken bij de Spanjaarden.

Eerder werd Castillo ook al gelinkt aan Cruz Azul, de nieuwe werkgever van Victor Vazquez. Club Brugge betaalde 3 miljoen euro voor de Chileense spits, maar passeert bij een transfer mogelijk nog langs de kassa. Tenzij hij natuurlijk een nieuwe kans krijgt in Jan Breydel…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.