Spelen Dierckx en Coopman straks elders in de Jupiler Pro League?

Spelen Dierckx en Coopman straks elders in de Jupiler Pro League

29 april 2016 06:00 - Club Brugge hoopt om straks eindelijk zijn veertiende landstitel binnen te halen. Achter de schermen wordt er in de tussentijd aan de toekomst gewerkt. Zo zou blauw-zwart zijn zinnen op Thibault Moulin gezet hebben.

De middenvelder van Waasland-Beveren kan na zijn sterke seizoen op heel wat interesse rekenen. Zo trekken Club Brugge, AA Gent en Standard aan de mouw van de 26-jarige Fransman. Moulin zelf zou echter een grote voorkeur hebben voor blauw-zwart. Bovendien beschikt Club over een extra troef aan de onderhandelingstafel.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Waasland-Beveren op zijn beurt geïnteresseerd is in Sander Coopman en Tuur Dierckx. Door hen in de deal te betrekken, zou Club de vraagprijs van de Waaslanders kunnen drukken.

Stijn Vreven bewees afgelopen seizoen alleszins dat hij geen schrik heeft om de kaart van de jeugd te trekken. Zo kreeg Genk-huurling Siebe Schrijvers volop zijn kans. Het duo definitief van de hand doen, zien ze op Jan Breydel niet zitten. Club bespreekt immers een contractverlenging met Coopman en Dierckx is één van de publiekslievelingen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.