Staelens heeft een uitgesproken titelfavoriet: “Ik hoop wel dat ik ongelijk heb”

Staelens heeft een uitgesproken titelfavoriet Ik hoop wel dat ik ongelijk heb

17 april 2016 01:30 - Lorenzo Staelens speelde van 1989 tot 1998 voor Club Brugge en vond in 286 wedstrijden 75 keer de weg naar doel. Daarna verkaste hij naar aartsrivaal Anderlecht. Daar voetbalde hij van 1998 tot 2000 en was hij goed voor 10 doelpunten in 69 wedstrijden. Die overstap zorgt er tot op de dag van vandaag voor dat er enige wrevel is ontstaan tussen Staelens en blauw-zwart.

Club is volgens Staelens wel de uitgesproken titelfavoriet. “Wie anders?”, vraagt hij zich af in Het Laatste Nieuws. “Ik zie Anderlecht en AA Gent geen kampioen worden. Ik hoop wel dat ik ongelijk heb”, voegt hij eraan toe. Een uitspraak waar de Brugse ex-speler een duidelijke reden voor heeft.

“Sinds ze in 2007 mijn sollicitatie voor assistent-trainer weigerden omdat ik ‘te veel paars bloed’ had, heb ik nog maar weinig sympathie voor Club. Zeker omdat ik na mijn transfer naar Anderlecht in een Brugs ziekenhuis Michel D’Hooghe tegenkwam, maar die mijn uitgestoken hand straal negeerde. Dat zit redelijk diep.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.