Sven Dhoest lacht met Anderlecht

Sven Dhoest lacht met Anderlecht

24 april 2016 17:50 - Club Brugge heeft dit weekend, ongeacht de uitslag in Genk – Gent, een uitstekende zaak gedaan. Blauw-zwart won zelf met 5-0 van Zulte Waregem en zag eerste achtervolger Anderlecht met 4-2 onderuit gaan tegen KV Oostende.

Dat alles tot grote vreugde van het blauw-zwarte legioen. Ook ex-doelman Sven Dhoest kon de nederlaag van paars-wit wel smaken. “Volgens mij staat Anderlecht in het Albertpark ipv op Schiervelde”, stuurde hij via Twitter de wereld in. Dhoest vertoefde van 2011 tot 2015 bij Club Brugge en staat vooral bekend om zijn invalbeurt tegen Anderlecht. Op zijn 17de stopte hij toen de strafschop van Sacha Kljestan (zie filmpje 3:45).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.