Sven Ornelis beschuldigt Sporza van partijdigheid: “Sympathie voor Anderlecht”

Club-fan Sven Ornelis beschuldigt Sporza van partijdigheid Sympathie voor Anderlecht

18 april 2016 01:07 - Club Brugge verloor zondagavond met 1-0 in het Constant Vanden Stockstadion en ziet zijn voorsprong op Anderlecht daardoor slinken tot één punt. Club-fan Sven Ornelis beleefde de match naar goede gewoonte erg fanatiek en schoot hier en daar met scherp op Twitter. 

De radiopresentator van Q-Music had het onder meer gemunt op de commentatoren van Sporza. Vervolgens werd Ornelis zelfs door het officiële Twitter-kanaal van Anderlecht vermeld. In laatste instantie nuanceerde hij zijn tweets, die hij naar eigen zeggen in het heetst van de strijd online plaatste. Onderstaand het matchverloop door de ogen van Ornelis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.