Thomas Meunier heeft een nieuwe deal beet

Thomas Meunier heeft een nieuwe deal beet

15 april 2016 06:00 - In januari 2011 streek Thomas Meunier in Jan Breydel neer. Meer dan vijf jaar later vertoeft de 24-jarige rechtsachter nog altijd bij Club Brugge. Meunier hoopt om straks zijn eerste titel te kunnen vieren met blauw-zwart en vervolgens een transfer naar het buitenland te versieren.

En ook naast het veld gaat het goed met Meunier. De Brugse verdediger maakte vandaag via Twitter immers bekend dat hij een samenwerking aangaat met kledingfabrikant Adidas. Proficiat Thomas!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.